Förnya vardagsrummet med enkla knep

För att få till en helt ny look i vardagsrummet behöver du inte investera i nya dyra möbler. Det kan räcka med att sätta nya färg på väggarna och lägga till några små detaljer. Med rätt detaljer kan även du få ett mysigt och inbjudande vardagsrum som passar perfekt att visa upp på sociala medier.

Förändra väggarna

Genom att måla om väggarna får du ett helt nytt rum att arbeta med. Även om det är relativt enkelt att måla om väggar kan det vara smart att anlita ett måleri Stockholm. På så sätt säkerställer du att resultatet blir perfekt och även hållbart.

Glöm inte bort att även taket kan behöva få sig en omgång. Många gånger glöms taket bort. Ett måleri Stockholm har alla redskap som behövs för att nå taket på ett smidigt vis utan att stänka ner varken golv eller möbler.

Du bör även fundera över en fondvägg. När alla väggar har samma färg blir det lätt ett lite tråkigt intryck. Om du väljer att tapetsera en fondvägg får du in en annan textur på en vägg vilket fräschar upp ordentligt. En bra målare Bromma kan hjälpa dig att tapetsera.

För att hitta en målare Nacka med erfarenhet som kan både måla och tapetsera kan du fråga runt i ditt nätverk. Du kan även söka online på tapetsera Stockholm eller tapetsera ort (lägg in den ort du bor i).

Små detaljer gör stor skillnad

Gröna växter av alla de slag förändrar ett vardagsrum på många sätt och vis. För det första blir luften fräschare och för det andra blir helhetsintrycket av vardagsrummet mycket mjukare.

Även om du precis målat om och tapetserat en fondvägg bör du sätta upp tavlor på väggarna. Här är det du själv som bestämmer om du vill ha personliga tavlor med foton av familj och vänner eller om du hellre vill ha abstrakta tavlor eller varför inte naturtavlor.

Lämna en kommentar