Anlita hjälp för flyttstädning

När det kommer till just flyttstädning är det få personer som inser hur mycket arbete det faktiskt innebär. Förutom att varenda yta i hela bostaden måste göras rent, måste du även dra ut och göra rent under och bakom alla vitvaror. När det gäller flyttstädning kan listan göras lång. På grund av det här är det numera vanligt att anlita en städfirma vid flytt.

Anlita rätt firma

Till att börja med bör du alltid anlita en lokal firma för hemstädning Uppsala. Du som väljer att anlita en firma lite längre bort får stå för onödiga transportkostnader. Undvik det här genom att anlita lokalt.

En väldigt viktig punkt du bör fråga om är garanti. En städfirma Stockholm som inte lämnar garanti på flyttstädningen är en firma du bör undvika. De allra flesta städfirmor lämnar några dagars garanti på flyttstädning Enköping. Sen är det upp till dig eller de nya ägarna/hyresgästerna att rapportera eventuella brister i tid.

Du bör även kontrollera om städfirman har erfarenhet av just flyttstädning. Eftersom hemstädning Stockholm inte är som en vanlig vardagsstädning är det viktigt att personalen vet vad det innebär att flyttstäda en bostad.

Priset avgör oftast vilken städfirma som anlitas i slutändan. Genom att ta in minst tre olika offerter kan du med enkelhet jämföra priser och välja den offert som passar din budget bäst. Däremot bör du se över hela offerten och inte stirra dig blind på slutpriset. Jämför även de olika punkterna i offerterna så som arbetstimmar och material.

Det sista du bör ha koll på när du anlitar en städfirma är vilka rengöringsmedel de använder sig av. En firma som använder sig av miljövänliga rengöringsmedel bör vara det självklara valet för alla personer. Du som själv är noga med att alltid köpa det miljövänliga alternativet bör var noga även när du anlitar en städfirma.

Lämna en kommentar