fungerande nätverk som täcker hela huset/kontoret?

Visst är det viktigt med ett bra och fungerande nätverk som täcker hela huset/kontoret? Det tycker iallafall vi!

Vi lägger alltid fullt fokus på att du som kund ska vara helt tillfreds med vårat arbete. Därför ser vi till att bara installera professionella nätverkslösningar otroligt pålitliga. Detta är vi extremt noggranna med, just för att du som kund ska slippa problem i framtiden och kan använda ditt nätverk utan avbrott hela tiden.

Du kan boka tid för att få hjälp med ditt wifi både hemma eller på kontoret och tex med installera nätverk hemma. Boka tid för felsökning, offert eller installation direkt hos oss av tex unifi accesspunkt.

Felsökning wifi

Under det första besöket hemma hos dig gör vi en felsökning för att kolla vad felet kan vara. Bland annat kollar vi hur wifi och nätverk fungerar. För att vi sedan ska kunna ge dig den hjälp med wifi som du förväntar dig så går vi tillsammans igenom vad felet är, vad som behöver fixas samt vad du har för önskemål. Det kan också vara så att problemet ligger i att du behöver förlänga ditt trådlösa nätverk. Om så är fallet så går vi igenom hur den processen går till och vad det kommer innebära för ditt nätverk i framtiden.

Efter felsökningen får du också förslag på nya wifi nätverk som kan vara till nytta för dig när du bokat datorhjälp.

Hjälp med wifi

Besöken för att göra en felsökning av wifi och nätverk är helt kostnadsfria. När felsökningen är klar får du som kund ett bestämt pris att tacka ja eller nej till. Du kan också få en offert på itsupport som du kan fundera på i lugn och ro efter första besöket.

Du kan alltid känna dig trygg i våra händer. Våra nätverkstekniker har drygt 10 års erfarenhet av olika typer av nätverksinstallationer. Dessutom använder vi bara tillförlitlig utrustning när vi arbetar, både när vi gör felsökningen och när vi hjälper dig med ditt wifi.

Utöver att hjälpa dig med felsökning och installation av wifi så hjälper vi också till med att bland annat dra nätverkskablar och installation av nätverksuttag.

Support wifi

Om du upplever problem med ditt nätverk eller wifi så kan du alltid kontakta våran support. Du kan ringa till 08 400 117 26, där vi svarar dygnet och gladeligen hjälper till med dina frågor och funderingar. Vill du hellre skicka iväg ett mejl går det minst lika bra. I sådana fall är det bara att skriva till Kontakt@mindatorsupport.se. Det tar lite längre tid att få hjälp via mejl, men vi arbetar alltid så fort vi kan för att du ska kunna få hjälp med ditt nätverk så snart som möjligt.

Garanti

Vi gör inte bara ett bra jobb när du får hjälp med ditt nätverk av oss. Vi vill också göra ett gott, personligt intryck och ett professionellt arbete mot dig som kund. Just därför är våra erbjudanden om felsökning, garantier och fasta priser enormt viktiga för oss. Det ska vara både lätt och tryggt att anlita oss som nätverkssupport.

Vi arbetar alltid systematiskt och är tydliga med hur processen kommer att gå till, och vi gör alltid det jobb som vi utlovat. Unikt för Min Datorsupport är att du får hjälp av en och samma nätverkstekniker stockholm genom hela förloppet. Detta är både bra, praktiskt och tryggt för dig som kund.

Dessutom så erbjuder vi ett serviceavtal för dig som kund efter att du fått hjälp med ditt nätverk och wifi. Detta gör att du kan släppa allt vad gäller nätverk och wifi, och bara använda det helt problemfritt istället. Tack vare vårat serviceavtal håller vi koll på ditt nätverk så att det alltid är uppdaterat och fungerar på bästa möjliga sätt.

Lämna en kommentar